fbpx
levenskracht

Een dag voor jezelf, voor je lichaam en jouw levenskracht!

* Vanuit contact met je lichaam weer de verbinding voelen met de levenskracht en inspiratiebronnen die al sinds het allervroegste begin in jou aanwezig zijn.

* Een nieuw licht werpen op jouw eerste 1000 dagen en de talenten die zich in die jaren begonnen te vormen.

*Terugkomen in de natuurlijke flow van wie je ten diepste bent.

Op zaterdag 16 oktober 2021 in Atelier t Pakhuys
Zutphen
van 10:00u – 16:30u

Meld je nu aan! En ben erbij op 16 oktober!

 Wat zeggen anderen over mij

 

‘Nienke heeft een enorme kennis van het menselijk lichaam en weeft die kennis moeiteloos door haar presentaties,
dat maakt haar aanpak zo uniek.’

Ik stond wat zorgelijk in de zwangerschap. Deze dag bracht me veel bewustzijn waardoor ik kon ontspannen en zorgelozer naar huis ging. Ik verheug me nu op de tweede helft van mijn zwangerschap’.

‘Ik had de laatste tijd teveel in mijn hoofd geleefd. Nu voel ik mijn lijf weer.’

Over Nienke

Ik ben Arts, Acupuncturist, Hartcoherentie Trainer en Being in Balance Coach. Maar bovenal ben ik Fertility Expert. In mijn praktijk voor Integrale – Positieve Gezondheid help ik je om te ontdekken waarom het je niet lukt om zwanger te worden en hoe dat wellicht wel zou kunnen lukken. Ook help ik vrouwen die wel zwanger zijn, maar met (ernstige) fysieke of emotionele klachten en/of angsten kampen, op een gezonde en ontspannen manier hun zwangerschap te beleven.
Ik was een zeer ambitieuze student Geneeskunde. Na mijn studie nam ik mijn werk als SEH arts (op de spoedeisende hulp) serieus en ging ik er vol voor. Maar na mijn zwangerschap, toen mijn zoontje te vroeg én te klein voor zijn leeftijd ter wereld kwam, begon ik me af te vragen of mijn werkomgeving wel zo gezond was geweest. Voor mezelf, voor mijn collega’s en vooral voor mijn ongeboren kind.
Ik realiseerde me dat ik tijdens mijn studie wel veel had geleerd over ziekte…
maar bijzonder weinig over gezondheid en het verbeteren ervan.

Levenskracht, jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht

Bewust Gezond Zijn 

Elk moment van de dag terug kunnen schakelen naar een natuurlijke bron van energie in jezelf die altijd beschikbaar is
– zodra je de weg ernaartoe hebt ervaren.
 

Jouw leven léven vanuit een natuurlijke flow en authenticiteit, vanuit verbinding met je lichaam én geest.
Omdat jouw plezier ertoe doet!

Meld je nu aan! 

Vroegboek korting tot 22 september! Vroegboekprijs €100 (boek en retreat) of €79 voor alleen het retreat

Daarna gaat de prijs omhoog naar €121 (boek & retreat)
of €100 voor alleen het retreat 

 

‘Allemaal Lijf’ dat waren de woorden waarmee ik het one day retreat afsloot vorige week. Het was een magische en intense dag die nu nog doorwerkt. Ik ben zo dankbaar voor mezelf. Dat ik mezelf deze dag heb geschonken. Soms spant het universum samen om belangrijke doorbraken te mogen ervaren. En yes! Deze had ik in alles te ervaren.Ik zit volledig in een nieuw deel in mij. Het nieuwe. Dat waar ik zo naar verlang’. Aangewakkerd door het verlangen naar nieuw leven. Opent het nieuw leven in mij. Ik ben zo dankbaar. Ik ben een nieuw hoofdstuk ingestapt. Dieper in mezelf. Meer in de stof. Ik neem het leven nog dieper aan.

Eefje

Jezelf worden vereist moed om door de barrières heen te breken die in ons zitten en in onze omgeving. Wanneer wij weten wat mogelijk is, zijn deze uitdagingen juist een uitnodiging om meer in onze kracht te stappen omdat wij nu weten dat wij geboren zijn om liefde, geluk, bliss en eenheid te ervaren.

Dit boek is een aanrader voor eenieder die meer uit het leven wil halen en wil begrijpen waarom je potentieel ontluiken op zoveel weerstand kan stuiten in en om je heen.

Nienke is geboren om mensen wakker te schudden en een spiegel voor te houden.

Roy Martina

Holistisch Arts

In gesprek met

Marieke van Dijk 

Kairos Consultancy 

 

Over het ontstaan van het boek Levenskracht en het goud dat verscholen ligt in onze eerste 1000 dagen.

Lees het complete artikel in The Optimist van april/mei 2021