fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentorship Amplitie:

Krachtig in Transitie

 

Optimale gezondheid voor vrouwelijke zorgverleners aan de vooravond van de overgang

 

Boek jouw Amplitie call

Ontdek jouw weg naar een vervuld en vitaal leven!

Vraag jij je wel eens af hoe je, juist nu de inspanningen van de afgelopen jaren vruchten beginnen af te werpen,
vanuit ontspannen kracht, vitaliteit en rust kunt oogsten?

Wil je leren hoe je jouw gezondheid kunt optimaliseren
terwijl je door een van de grootste transities in je leven
tot nu toe gaat?

Als zorgprofessional heb je al vroeg in je opleiding geleerd om over je eigen grenzen te gaan. Lange werkdagen én nachten, soms zonder fatsoenlijke maaltijd. Even een snack tussendoor is geen uitzondering voor jou. Je bent er al zo aan gewend dat je het misschien niet eens meer doorhebt als je honger hebt, totdat je uitvalt tegen een collega of de taart snaait die nog in de koffiekamer is achtergebleven na een pauze.

Je weet veel over het behandelen van ziekte en het verlichten van symptomen.  Je hebt oprecht hart voor de zorg. Toch merk je steeds vaker dat je het gevoel hebt tekort te schieten naar je patiënten omdat je de oorzaak van hun aandoening niet meer kunt wegnemen. Je doet je uiterste best, soms ten koste van jezelf, en toch ga je aan het eind van de dag steeds vaker met een onvoldaan gevoel naar huis en vraag je jezelf af: Is dit het nou?

Wil ik me nog wel in blijven zetten binnen dit systeem?

Ook beginnen een aantal klachten steeds vaker op te spelen: Slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn? Aan het eind van een werkdag plof je het liefste op de bank terwijl je eigenlijk nog iets zou willen doen om je fitter te voelen, maar je hebt er de puf niet voor.

Je weet dat dit slechts het begin is. Van collega’s en vriendinnen hoor je over de ‘overgang’. Wat als die straks echt haar intrede doet? Hou je je werk dan nog vol? Je zit niet te wachten op een Burn-out, maar je ziet het om je heen steeds vaker gebeuren dat collega’s zich ziek melden en jouw werklast alleen maar toeneemt.

Je hebt geleerd om druk te zijn, jezelf tot het uiterste te pushen. Werk, kids, privé leven, alle ballen hou je in de lucht. Je bent blij als je dag erop zit, zou het wel rustiger aan willen doen, maar stilzitten is ook niets voor jou….

Het liefste ging je op reis… een nieuw avontuur tegemoet…naar een nieuwe levensfase. Een andere invulling van je werkdagen, met meer rust, meer plezier en meer energie. Nog steeds met veel liefde voor je vak, want die is er! Wat als het anders kan?

Wat als je jouw gezondheid zo zou kunnen beïnvloeden dat je niet alleen voorkómt dat je uitgeput raakt, maar écht regie pakt over jouw welzijn in lichaam en geest? Als je met die kennis jouw patiënten ook nog eens beter zou gaan begrijpen én verder zou kunnen helpen?

Hoor je steeds vaker de zachte roep van jouw ziel die je wenkt voorbij oude teleurstellingen in de richting van jouw ware bestemming?

Ik wil je uitnodigen om je geest leeg te maken, zelfs als je leven hectisch is, en te luisteren naar die zachte stem die je uitnodigt om nieuwe vleugels te testen…

Ik ontdekte dat er 3 peilers zijn waar elke persoon met een oprechte wens voor optimale gezondheid kracht uit kan putten en sterker van wordt. Deze 3 peilers beïnvloeden je gezondheid direct positief en versterken je gevoel van bezieling en geluikzaligheid enorm. Het gaat hier niet over leefstijl en gezonde voeding, voor mij is het vanzelfsprekend dat je daar oog voor hebt als zorgprofessional, ook als het moeite kost om dit inzicht te integreren in je dagelijks leven. Natuurlijk besteed ik daar ook aandacht aan in mijn werkwijze, maar de 3 onderwerpen met de grootste impact op gezondheid zijn voor mij:

Eerste 1000 dagen

Jouw oorspronkelijke verhaal kennen en begrijpen hoe dit je leven iedere dag beïnvloedt. Inzicht verwerven over de impact van jouw jongste levenservaringen op je huidige gezondheid én gaan zien hoe zij aan de basis staan van jouw ware talent en ‘Blueprint voor Bliss’. Jouw Blauwdruk voor Geluk

Echt leven vanuit je Hart

Dit bedoel ik niet alleen in filosofische zin. De fysiologie van coherentie tussen adem, hart en hersenen kun je toepassen in je dagelijkse leven voor het welzijn van jezelf en anderen! Als je dit leert treedt er een diepgaande verandering op in je leven en gezondheid. Emoties helpen je dan om je dromen te verwezenlijken in plaats van je balans te verstoren.

Bewustzijn van lichaam en geest

Jouw gedachten en overtuigingen leren begrijpen, hanteren en bijsturen is heel belangrijk voor een gezonde energiebalans. Zij vormen de basis van jouw biologie! Daarnaast is het belangrijk om te kunnen ZIJN met wat er IS. Dit zijn vaardigheden die je niet leerde op school of in je opleiding. Je kunt ze niet uit een tekstboek halen. Door ermee aan de slag te gaan ga je dit begrijpen en verandert de ‘print out’ van je leven.

“The moment you change your perception is the moment you rewrite the chemistry of your body.”

Bruce Lipton

Kennis over deze 3 onderwerpen kan je wel in boeken vinden maar de toepassing ervan in het dagelijks leven is iets anders. Alleen als je deze theorie integreert in je dag, direct toepast, er mee oefent, ontstaat wijsheid vanuit een diepere laag die de vervulling en energie geeft waar je naar zoekt.

Ervaringsgericht leren gaat over Aanwezig Zijn en daarmee ook over vertragen. Zodat je kunt gaan voelen. Meestal roept dat laatste weerstand op. Dat begrijp ik heel goed. Ook uit eigen ervaring. En toch is dat juist een goed teken. Het teken dat je toe bent aan groei, persoonlijke ontwikkeling en een stap naar een nieuw leven waarin wél tijd is voor dat wat voor jou belangrijk is!

Je leest dit niet voor niets! Waarschijnlijk ben je al een tijdje op zoek naar inspiratie. Laat dit het zetje in de richting van een verandering zijn die vandaag jouw kant op komt. Deze uitnodiging is voor jou als je:

 • steeds vaker wakker ligt – van de overgang? – met zorgen over jouw werk-privé balans
 • een zorgprofessional bent die bang is dat zij op de rand van een burn-out staat
 • merkt dat je de bevlogenheid en passie mist waarmee je ooit aan je werk begon
 • je steeds vaker afvraagt ‘is dit het nou?’ en ‘wat nu?’

Mijn naam is Nienke Stoop.

Ik ben Arts, Acupuncturist, Hartcoherentie Trainer en Being in Balance Coach.
In mijn praktijk voor Integrale – Positieve Gezondheid help ik je vanuit een holistische visie om jouw vorm van optimale gezondheid te ontdekken en te leven zodat je afscheid kunt nemen van Burn Out, ‘Overwhelm’, ‘de Overgang’ of andere (onbegrepen) chronische klachten.

Ik was een zeer ambitieuze student Geneeskunde. Na mijn studie nam ik mijn werk als SEH arts (op de spoedeisende hulp) serieus en ging ik er vol voor. Maar na mijn zwangerschap, toen mijn zoontje te vroeg én te klein voor zijn leeftijd ter wereld kwam, begon ik me af te vragen of mijn werkomgeving wel zo gezond was geweest. Voor mezelf, voor mijn collega’s en vooral voor mijn ongeboren kind.

Ik realiseerde me dat ik tijdens mijn studie wel veel had geleerd over ziekte… maar bijzonder weinig over gezondheid en het verbeteren ervan.

Zo werd mijn missie geboren. Mezelf en andere zo veel mogelijk leren over de oorzaken van optimale gezondheid en de methoden die deze versterken. Met oog voor alle facetten: Lichaam, Geest, Ziel en Liefde. Sindsdien is mijn bijnaam Dr Love…

 

Waarom ik met veel plezier doorverwijs naar Nienke

Het onderbewuste stuurt zo wat ons hele doen en laten. Van bij de start kruipt daar ook “programmatuur” in, die later op de rit behoorlijk in de weg kan gaan zitten bij het halen van doelen, of het nu in de liefde is, carrière of financiën. Dat is waar ik dagelijks mensen mee help. En om al het zand tussen de eigen radertjes uit te halen, was ik op zoek naar een expert. Iemand met veel kennis, een groot hart en stevig in de schoenen. Daar botste ik ook tegen mijn eigen innerlijke glazen plafond, dingen waar ik nét niet bij kon. Nienke heeft een prettige en stevige manier van aanpakken, een massief kennispakket, aangevuld met accupunctuur en state of the art meetapparatuur. Dat pakket wordt 360° ingezet om te schakelen in de schatkamer van je eigen piramide. De kriek op de taart is niks, als er een gat in de bodem is waar de slagroom doorheen zakt. Dat gat is gedicht. Er is een onmiskenbaar gevoel van veiligheid ontstaan waar ik niet eens wist dat er een spanning huisde. Het resultaat van die veiligheid is merkbaar, voelbaar en ontwikkelt zich op de meest zachte en natuurlijke manier door alle facetten van mijn leven heen. Ik zie meer kansen, kan ze lichtvoetiger nemen en optimaliseren. Er is meer excitement en meer rust. Meer connectie, ook met mezelf.

Truus Druyts

MENTORSHIP AMPLITIE

Ga mee op reis. Een nieuw avontuur tegemoet. Durf de stap te wagen als je die zachte roep hoort. Juist nu, aan de vooravond van grote veranderingen in je leven. Nu is niet de tijd om eindeloos stil te staan bij wat is geweest of niet goed is gegaan in je leven. Het is tijd om pro-actief te zijn en te vertrouwen op de juistheid van dit moment en de impuls die beschikbaar is voor het optimaliseren van jouw gezondheid en de rijping van jouw geschenk aan de wereld!

Ontdek hoe inzichten over jouw eerste 1000 dagen, de wijsheid van je Hart en een verandering in bewustzijn jouw leven en gezondheid kunnen versterken waardoor je straks de overgang met gratie en gemak tegemoet treedt. Toegerust met de juiste kennis en ervaring om met vertrouwen deze bijzondere levenstransitie te belichamen.

Laten we de overgang weer leren vieren als intrede tot het illustere gezelschap van Eigenzinnige en Wijze Vrouwen die zich niet gek laten maken door maatschappelijke druk of hun eigen gedachten. Die zich krachtig en vrij voelen, bruisend van zelfvertrouwen en energie. Met gevoel voor hun levensbestemming en grotere missie.

Wees de vrouw die niet alleen weet welk verschil zij wil maken in de wereld maar dit verschil zelf ook is en in de wereld zet.

Bestemming:

De verandering die dit programma gaat brengen in jouw leven

 • Je gaat een nieuwe relatie aan met je lichaam wat op elk gebied in je leven invloed heeft en dit gemakkelijker maakt
 • Je creëert tijd voor jezelf in jouw drukke schema en ervaart jezelf als de hoogste prioriteit in jouw leven
 • Je optimaliseert je gezondheid zodat je de volgende levensfase fit tegemoet kunt treden
 • Je geeft meer energie aan de dingen die er voor jou echt toe doen en die jou laten stralen, in plaats van meehobbelen in de status quo
 • Je voelt je diep verbonden met jouw Blauwdruk voor Geluk en kunt hier onder allerlei omstandigheden direct contact mee maken

Reisplan:

Welkomstpakket

Verrassing! incl. een exemplaar van Levenskracht, jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht.

"

Persoonlijk programma

1:1 begeleiding bij jouw unieke gezondheidsvraagstukken in Lijf en Leven – 2 uitgebreide consulten holistische gezondheid op de praktijk in Het Stille Midden. Inclusief Being in Balance scan, Acupunctuur en hartcoherentie counseling. Je ontvangt een uitgebreid voeding en leefstijl advies op maat, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Bij aanvang en einde nemen we een vitaliteitstest af middels een vragenlijst en halverwege ontvang je via Zoom of op de praktijk een Golden Path Face Reading die je helpt om nog helderder te zien wat jouw natuurlijke talent en missie in het leven is.

We onderhouden wekelijks contact via Voice memo’s, whatsapp of een korte call van 20 min.
Mijn vinger aan jouw pols, 3 maanden lang!

"

Groepsprogramma

3 live retraite dagen op Het Stille Midden een prachtige plek midden in de natuur waar het nog stil is! Samen duiken we in de eerste 1000 dagen, verbinden we met de natuurlijke levenskracht die in ieder van ons aanwezig is en leren jullie hoe de afstemming van adem, hart en hersenen deuren opent naar een nieuw bewustzijn en een toename van vitaliteit.

3 SOS yoga sessies (online) die je helpen om jouw nieuwe lichaam vorm te geven, je letterlijk op te rekken naar nieuwe mogelijkheden.

3 groepscoaching calls via zoom

"

Data:

Persoonlijk consult: 

in overleg in de periode april 2024 tot begin juli 2024

Groepssessies op Het Stille Midden:

 24 mei, 20 juni, 10 juli

Online sessies: (hiervan ontvang je ook altijd de opname)

14 mei, 29 mei, 10 juni, 18 juni, 26 juni, 2 juli

Bijsluiter

 • Dit programma zou mogelijk de doorbraak kunnen brengen waar je al een tijd naar op zoek bent
 • Optimalisatie van gezondheid en toename van energie levels brengen nieuwe uitdagingen met zich mee, want waar ga je die energie voor inzetten? Wellicht heb je al een idee..
 • Krachtige vrouwen oefenen een magnetische aantrekking uit op hun omgeving, maar kunnen deze ook triggeren. Als jij shift verandert je omgeving met je mee, in dit programma leer je hier mee omgaan
 • Nu is niet het moment om te twijfelen, luister goed naar de fluistering van je ziel, synchroniciteit en de beweging die je op deze pagina bracht. Voel je enige vorm van opwinding?

Being in Balance Scan

De meest geavanceerde methode tot nu toe die met de snelheid van het licht jouw lichaam van huid tot DNA doormeet. Direct advies op maat geeft en in een heel vroeg stadium verstoringen in de balans weet te detecteren. Dit is de diagnostiek van de toekomst gebaseerd op Quantum Fysica. Je hoeft alleen een koptelefoon op te zetten en we kunnen starten met meten. Voedingsadvies, suppletie advies, mind training en nog heel veel meer interventies direct afgestemd op jouw persoonlijke conditie en situatie helpen je om in korte tijd grote stappen te zetten.

SOS Yoga

 

Altijd gezegd dat jouw lijf niet gemaakt is voor yoga?

I’ve been there!
Na jarenlang hockeyen was mijn lichaam zo stijf als een plank. Ik kreeg mijn vingers nog niet op mijn knieën gelegd, laat staan op de grond. Dus yoga? Daar begon ik niet aan.
Totdat ik SOS Yoga ontdekte, speciaal ontwikkeld voor iedereen die denkt dat zijn of haar lichaam te stram is voor welke Yoga pose dan ook. En als oud spoedeisende hulp arts paste dit natuurlijk perfect in mijn eerste hulp kit!
SOS staat ook nog voor ‘Science of Stretching’, dus er is ook nog eens een wetenschappelijke kant aan deze vorm van Yoga.
Wat de magie wat mij betreft compleet maakt.

Voor het bouwen van jouw nieuwe lichaam is deze vorm van stretchen een uitkomst die je helpt om op een zachte, liefdevolle manier te groeien naar de vorm die werkelijk bij je past! Juist aan de vooravond van de overgang, die vaak gepaard gaat met toenemende stijfheid van spieren en gewrichten zijn deze oefeningen een uitkomst.