fbpx
levenskracht

Een dag voor jezelf, voor je lichaam en jouw levenskracht!

* Vanuit contact met je lichaam weer de verbinding voelen met de levenskracht en inspiratiebronnen die al sinds het allervroegste begin in jou aanwezig zijn.

* Een nieuw licht werpen op jouw eerste 1000 dagen en de talenten die zich in die jaren begonnen te vormen.

* Waar wil jij een nieuw begin ervaren?

*Terugkomen in de natuurlijke flow van wie je ten diepste bent.

Op donderdag 23 maart 2023 in Atelier t Pakhuys
Zutphen
van 10:00u – 16:30u

Meld je nu aan! En ben erbij op 23 maart!

Het One Day retreat Natuurlijke Levenskracht wordt verzorgd door Nienke Stoop en Erna Poolman

Vanaf het allervroegste begin leeft in jou een vonk vol Levenskracht. De motor achter jouw talenten, dromen en daden. Tijdens het One Day Retreat leer je om vanuit het contact met die innerlijke vonk in jou het leven te ervaren.  
Jouw natuurlijke Blueprint voor Bliss wil geleefd worden, iedere dag opnieuw.

Natuurlijke Levenskracht en Vrijheid kun je iedere dag ervaren. Met de oefeningen, vragen en ontdekkingen die je gedurende het One Day Retreat gaat doen open je in jezelf de deur naar jouw unieke vermogens en je ware Zelf.
Een onuitputtelijke bron van Liefde die jou heel graag wil vinden… Voor een nieuw begin deze Lente!

Je ontmoet je ware zelf, maakt contact met een nieuwe stap en ervaart wat het voor jou zou betekenen als dit helemaal geleefd mag worden door jou. 

Je gaat naar huis met nieuw gereedschap dat je helpt om in het dagelijks leven op dit pad te blijven.

 

Over Erna

Sinds 2017 traint en coach Erna met succes gevoelige vrouwen en mannen, hulpverleners en therapeuten met een groot hart om ook hun in staat te stellen om vanuit hun volle potentie, vertrouwen en eigen ontspanning van grote waarde te kunnen zijn voor anderen.

Zij maakt hierbij gebruik van een synergie van psychologische-, lichaamsgerichte- en motivatietechnieken, Oosterse kennis, wijsheid en filosofie, universele energetische wetten en principes. aanvullend put zij uit haar opleidingen en een rijk gevulde rugzak van bij de beste experts gevolgde trainingen, retraites, inwijdingen, lichaamsgerichte therapie en yoga.
Tijdens het One Day Retreat begeleidt Erna oefeningen in Mindfulness en lichaamsbewustzijn

 Wat zeggen anderen over Erna

 

‘Ik ontdekte in de training dat niet alleen mijn cliënten een natuurlijk proces hebben, maar dat ik dit ook zelf heb. Ik geef mezelf nu meer ruimte om de informatie die op me afkomt te verwerken.’

‘Ik heb leren vertragen en dat geeft ruimte in brede zin, het ontspant.’

‘Ik zocht antwoorden maar besefte later dat deze training juist helpt om jouw eigen antwoorden te vinden.’

Over Nienke

Nienke is Arts, Acupuncturist, Hartcoherentie Trainer en Being in Balance Coach.

In haar praktijk voor Integrale – Positieve Gezondheid help zij je om jouw natuurlijke levenskracht te hervinden zodat je de energie en inspiratie ervaart die nodig is om met vertrouwen jouw talent te leven en dromen waar te maken. 
In haar werkwijze integreert Nienke kennis van Oosterse en Westerse geneeswijzen, Meditatie, Lichaamswerk en Positieve Psychologie.
Tijdens het One Day Retreat verzorgt zij oefeningen die het zenuwstelsel ondersteunen en begeleid zij de groep door het proces van ‘de Eerste 1000 dagen – vragen’.

 Wat zeggen anderen over Nienke

 

‘Nienke heeft een enorme kennis van het menselijk lichaam en weeft die kennis moeiteloos door haar presentaties,
dat maakt haar aanpak zo uniek.’

Ik stond wat zorgelijk in de zwangerschap. Deze dag bracht me veel bewustzijn waardoor ik kon ontspannen en zorgelozer naar huis ging. Ik verheug me nu op de tweede helft van mijn zwangerschap’.

‘Ik had de laatste tijd teveel in mijn hoofd geleefd. Nu voel ik mijn lijf weer.’

Levenskracht, jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht

Bewust Gezond Zijn 

Elk moment van de dag terug kunnen schakelen naar een natuurlijke bron van energie in jezelf die altijd beschikbaar is
– zodra je de weg ernaartoe hebt ervaren.
 

Jouw leven léven vanuit een natuurlijke flow en authenticiteit, vanuit verbinding met je lichaam én geest.
Omdat jouw plezier ertoe doet!

Meld je nu aan! 

Vroegboek korting tot 28 februari!

Vroegboekprijs €137 (boek en retreat) of €120 voor alleen het retreat

Daarna gaat de prijs omhoog naar €157 (boek & retreat)
of €140 voor alleen het retreat 

 

‘Allemaal Lijf’ dat waren de woorden waarmee ik het one day retreat afsloot vorige week. Het was een magische en intense dag die nu nog doorwerkt. Ik ben zo dankbaar voor mezelf. Dat ik mezelf deze dag heb geschonken. Soms spant het universum samen om belangrijke doorbraken te mogen ervaren. En yes! Deze had ik in alles te ervaren.Ik zit volledig in een nieuw deel in mij. Het nieuwe. Dat waar ik zo naar verlang’. Aangewakkerd door het verlangen naar nieuw leven. Opent het nieuw leven in mij. Ik ben zo dankbaar. Ik ben een nieuw hoofdstuk ingestapt. Dieper in mezelf. Meer in de stof. Ik neem het leven nog dieper aan.

Eefje

Jezelf worden vereist moed om door de barrières heen te breken die in ons zitten en in onze omgeving. Wanneer wij weten wat mogelijk is, zijn deze uitdagingen juist een uitnodiging om meer in onze kracht te stappen omdat wij nu weten dat wij geboren zijn om liefde, geluk, bliss en eenheid te ervaren.

Dit boek is een aanrader voor eenieder die meer uit het leven wil halen en wil begrijpen waarom je potentieel ontluiken op zoveel weerstand kan stuiten in en om je heen.

Nienke is geboren om mensen wakker te schudden en een spiegel voor te houden.

Roy Martina

Holistisch Arts