fbpx

REGIE EN BALANS in 2022

Maandag 7 Februari  20:00-21:00 uur

Heb je al langer te maken met 

– Chronische klachten

– Langdurige blessures

– Een onvervulde kinderwens

– Angst voor een ‘Burn-Out’ 

 

 

 

Wil je heel graag meer REGIE en BALANS ervaren

– als het gaat om jouw Gezondheid

– Persoonlijke Succes

– Je dagelijkse gedachten en emoties

– jouw Energie niveau

– Voeding, Leefstijl en Stress regulatie

 

Maak op maandag 31 jaunari kennis met de Being in Balance ® Methode. Ontdek hoe deze krachtige coachingsvorm, die gebruik maakt van de nieuwste medisch gecertificeerde diagnostische technologie die op dit moment voor handen is, bijdraagt aan duurzaam succes in afstemming met jouw grotere doelen in het leven.
Nienke Stoop, Holistisch Arts, en Carla Jansen van Rosendaal, Life Mind Creation Coach, hebben beiden ruim 5 jaar ervaring met de Being in Balance® methode en technologie. Zij delen deze avond hun ervaringen en kennis van duurzame gezondheid en hoe jij in 2022 snel de regie pakt en zo de balans in jouw leven duurzaam herstelt.

Waarom ik met veel plezier doorverwijs naar Nienke

Het onderbewuste stuurt zo wat ons hele doen en laten. Van bij de start kruipt daar ook “programmatuur” in, die later op de rit behoorlijk in de weg kan gaan zitten bij het halen van doelen, of het nu in de liefde is, carrière of financiën. Dat is waar ik dagelijks mensen mee help. En om al het zand tussen de eigen radertjes uit te halen, was ik op zoek naar een expert. Iemand met veel kennis, een groot hart en stevig in de schoenen. Daar botste ik ook tegen mijn eigen innerlijke glazen plafond, dingen waar ik nét niet bij kon. Nienke heeft een prettige en stevige manier van aanpakken, een massief kennispakket, aangevuld met accupunctuur en state of the art meetapparatuur. Dat pakket wordt 360° ingezet om te schakelen in de schatkamer van je eigen piramide. De kriek op de taart is niks, als er een gat in de bodem is waar de slagroom doorheen zakt. Dat gat is gedicht. Er is een onmiskenbaar gevoel van veiligheid ontstaan waar ik niet eens wist dat er een spanning huisde. Het resultaat van die veiligheid is merkbaar, voelbaar en ontwikkelt zich op de meest zachte en natuurlijke manier door alle facetten van mijn leven heen. Ik zie meer kansen, kan ze lichtvoetiger nemen en optimaliseren. Er is meer excitement en meer rust. Meer connectie, ook met mezelf.

Truus Druyts

“With special appreciation for

the Being in Balance method


– it is an important part of our evolution –


for it can heal our world!”

Bruce Lipton, Phd

Internationally Leader in bridging Science and Spirit

Nu zit ik continu in het gevoel van “de flow” en trek ik de energie naar me toe die ik wil

Van lage zelfwaarde, laag zelfvertrouwen, langdurige neerslachtigheid en grote financiële problemen ging ik naar een “stabiele Marcel” die vol zelfvertrouwen zijn eigen leven creëerde zoals ik dat wilde. Ik trek nu naar me toe wat ik wil.
Wat wij benoemen als “flow en universum” wordt via de scan visueel gemaakt. Het wordt daarmee zichtbaarder en reëler, het geeft geloof, echtheid en de wil om wat te doén.
Carla  legt goede linken en straalt vertrouwen en geborgenheid uit. Ze voelt aan “wáár de klant is”.

Marcel Willems