fbpx

Verbeter je vitaliteit, je vruchtbaarheid en je relatie in 40 dagen! Als je heel graag binnen 2 jaar zwanger wilt zijn (en natuurlijk liefst nog veel eerder)!

Voor het eerst een kindje wensen is een speciaal moment in je leven.

Weet jij nog op welk moment deze wens in jou wakker werd?

 

Jullie stemming, vertrouwen en liefde ten tijde van de conceptie spelen daarin een grote rol.

Vanaf het moment dat je kinderwens zich aandient begint een proces dat je leven behoorlijk gaat veranderen.

De tijd die het je kost om zwanger te worden, is voor iedereen verschillend.

En de een ontmoet daarin meer obstakels dan een ander…

Liefde vormt daarin een sleutel 
en Veerkracht je beste vriend

Maar soms raak je dat gevoel kwijt. Zit je vast in dagelijkse zorgen, stress en drukte. Ook in je relatie. Dan kan het zijn dat je gaat leven ‘op wilskracht’ in plaats van in flow. Dan moet je dingen van jezelf. En ga je het hebben over het ‘nemen van een kind’ in plaats van het uitnodigen van een kind.

Misschien herken je dit wel bij jezelf?

We zijn in staat onszelf te dwingen tot verregaande acties en ingrijpende trajecten waarin we fysiek, mentaal en emotioneel enorm onder druk kunnen komen te staan. Dicht bij jezelf en elkaar kunnen blijven staan is belangrijk in het ouderschap. Hoe pril dat ook is. En já! als je een kinderwens hebt zie ik jou ook al als ‘ouder van…’ want je draagt een diep verlangen met je mee dat liefdevolle aandacht verdient! 

Voor wie is dit webinar?

Jullie hebben een bewuste kinderwens en wensen jullie kindje een gezonde en liefdevolle start

Jullie kinderwens bestaat korter dan 2 jaar
of  je hebt (in het afgelopen jaar) een miskraam doorgemaakt

Jullie overwegen om te starten met IUI of IVF maar vragen je af of er nog iets is dat je ieder eerst zelf kunt doen om jullie kansen op een gezonde zwangerschap te vergroten 

Er is geen bekende (anatomische) oorzaak gevonden voor het uitblijven van een zwangerschap* 

Je wilt jouw vrouw graag beter kunnen begrijpen gedurende haar cyclus en tips krijgen die jouw vruchtbaarheid ten goede komen

* Is er vastgesteld dat er bij jullie sprake is van verminderde zaadkwaliteit, PCOS of Endometriose?  dan kan het waardevol zijn om juist wél deel te nemen aan dit webinar!

 

Tijdens het online webinar* op 14 december ga ik met meer informatie en tips nog dieper in op de manieren waarop je je vitaliteit en vruchtbaarheid kunt vergroten en je lichaam voorbereidt op een gezonde zwangerschap

*Wist je dat je volledig anoniem aanwezig kan zijn bij een webinar?  Soms kan een kinderwens nog pril of gecompliceerd zijn en kan je de behoefte voelen om dit (nog) niet te willen delen en dus liever ook niet herkenbaar deelnemen aan online bijeenkomsten. Daarom heb ik gekozen voor deze vorm. Tijdens het webinar kun je via een privé chat jouw eigen vragen aan mij stellen, ik zal ze dan in de uitzending beantwoorden. 

Ik ben er graag bij!

Let op!

Ben je er Live bij tijdens het Webinar?

Dan ontvang je het Vitaal & Vruchtbaar Cyclusdagboek als extra cadeau ook stemmen we live af en leid ik je door een meditatie

Ik ga je tijdens het webinar precies uitleggen hoe je het Vitaal & Vruchtbaar Cyclusdagboek kunt gebruiken om de fases van jouw vruchtbaarheid beter te begrijpen.

Ben er dus live bij 14 december om niet alleen dit cadeau maar ook de live afstemming en meditatie mee te maken waarmee we een warm welkom voor heel veel kindjes kracht bij zetten!
Zet je alvast een reminder in je agenda?? Mooi dan zien we elkaar spoedig!

Het voelt heel fijn wat meer ‘aandacht’ voor mij te hebben door jouw cursus. Ook vind ik het mooi wat meer aandacht te hebben voor het vrouw zijn, de krachten die passen bij de verschillende fasen van de cyclus. Van werk wordt verwacht dat je een bepaalde productie draait, en het is makkelijk om dan te vergeten dat je een mens bent met verschillende gevoelens, verschillende dagen, etc. Mijn partner en ik hadden een aantal keer echt met tegenzin sex, en het legde stress op onze relatie. Mijn man was super lief, we deden het echt samen, maar het was toch stressvol. Ik heb heel erg druk werk vanuit thuis, en voelde me in deze periode erg gestresst en alleen. Ik sprak hier met een hele goede, lieve vriendin over die mij Nienkes cursus aanraadde.

Dit heeft voor mij echt het verschil gemaakt; 3 weken na het starten van de cursus was ik zwanger (!). Dit kan natuurlijk toeval zijn, maar het doen van de cursus heeft voor mij een omslagpunt betekent. Het hielp mij ontzettend om op een constructieve manier bezig te zijn met de zwangerschapswens, en ook een beetje uit te zoomen en te focussen op mijn gezondheid in het algemeen, mijn voeding, mijn cyclus. Iedere dag tijd “moeten” inplannen voor oefeningen, ontspanning, stilstaan, werkten voor mij heel erg goed. Ik voelde me weer wat dichter bij mezelf (hoe cliché dat ook klinkt), vrouwelijker en sterker.