Als je een kinderwens hebt….

 

Het is zo’n bijzonder moment. Dat je samen bedenkt, ja! Wij willen een kindje!

En nu zijn jullie 6 maanden, of meer, verder…. En elke maand zit je in spanning..gaat het dit keer wél lukken?

En misschien zeggen mensen wel dat het ‘even kan duren’ voordat je zwanger wordt, maar jij wilt het gewoon NU al ZIJN!

Het lijkt alsof iedereen om je heen zwanger is, of wordt. Waarom ik dan niet? Vraag je jezelf af.

“Je hoeft je nog geen zorgen te maken” zeggen ze. Maar je maakt je wél zorgen.

Als de eerste gevoelens van een kinderwens zich aandienen is alles nog nieuw en pril. Je hebt geen haast. Je hoort vaak dat het enkele maanden duurt voordat het ‘raak’ is. Daar bereid je je dan ook op voor.

Veel vrouwen starten met het slikken van extra foliumzuur zodra ze gestopt zijn met de pil, omdat ze gehoord hebben dat dit goed is als je een kinderwens hebt.
Maar wat weet je over wat je verder kunt doen om de kansen op een gezonde zwangerschap te vergroten?
Voeding, Vitaminen en Mineralen, lichaamsbeweging en gewichtsbeheersing. Lifestyle factoren en Mindset. Relaties en Intimiteit. Het speelt allemaal een rol! 

In Nederland krijgt 1:6 stellen te maken met vruchtbaarheidsproblemen. Dit betekent dat het langer dan een jaar duurt voordat ze zwanger worden. Na 1,5-2 jaar proberen wordt verder medisch onderzoek gestart en gaat als je dat wilt een medisch traject van start. Vruchtbaarheidsbehandelingen zoals ICSI of IVF zijn erg zwaar voor beide ouders en de slagingskansen zijn helaas beperkt.

Being in Balance Fertility is ontwikkeld voor stellen met een kinderwens die hun kindje een optimale start toewensen. Die goed voorbereid aan het ouderschap willen beginnen. Die fit willen zijn in de zwangerschap en tijdens de bevalling. En die niet langer willen wachten tot het ‘raak’ is zonder te weten wat ze zelf kunnen doen om hun kansen te vergroten.

De Ontdekkingstocht naar Optimale Vruchtbaarheid waar je heel aantrekkelijk van wordt!

Being in Balance Fertility

Een nieuw en uniek product voor jou én je partner. Want een kindje krijg je niet alleen, dat krijg je samen!

Jullie gezamenlijke gezondheid bepaalt jullie kansen. Daarin spelen verschillende factoren een rol.
Niet alleen jouw hormonen.

Willen jullie niet afwachten, maar nu al meer weten over jullie gezondheid en vruchtbaarheid?
Wil je de factoren die jullie vruchtbaarheid bepalen, zowel fysiek als mentaal/emotioneel, helder in kaart krijgen.

Dan is Being in Balance Fertility iets voor jullie!

 

Met Being in Balance Fertility krijg je in één ochtend of middag (3,5 uur):

 • Direct meer inzicht in jullie vruchtbaarheid –  de onzekerheid te lijf!
 • Direct informatie over je fysieke, mentale en emotionele conditie – hoe gezond ben je ècht?
 • Persoonlijk advies op maat- geen algemeen verhaal, maar helemaal afgestemd op wat de Oberon Scan over ieder van   jullie persoonlijk vertelt.
 • Voeding en bewegingsadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie en conditie – want niemand is hetzelfde!
 • Bioresonantie therapie  ter ondersteuning van je vruchtbaarheid – Direct ook een behandeling krijgen die je vitaliteit vergroot.
 • Coaching voor jezelf, èn je relatie  Jullie willen samen al een tijdje een kindje. Dat vraagt wat van je relatie. Dat begrijp ik. Daarom help ik jullie ook verder met praktische oefeningen en tips waardoor de intimiteit in je relatie toeneemt en je (weer) ‘zin’ krijgt in elkaar.
 • Persoonlijk verslag van de bevindingen met de Being in Balance Technologie – zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen thuis.

 

In een Intake sessie van 1,5 uur nemen we samen met je partner jullie vruchtbaarheid onder de loupe.
Met behulp van een uitgebreide vragenlijst en de Being in Balance Technologie onderzoeken we mogelijke oorzaken van onbegrepen infertiliteit. Deze unieke diagnostische methode die gebruik maakt van de nieuwste ontwikkelingen in de quantum fysica kan in korte tijd heel veel informatie bieden over jouw fysieke gezondheid. Maar ook over je mentaal emotionele vitaliteit, de voeding en nutrienten die je lichaam (extra) nodig heeft en processen die ongewenst teveel energie kosten.

Onbewuste blokkades worden zichtbaar gemaakt: samen krijgen we inzicht in thema’s waardoor jullie kinderwens mogelijk wordt gesaboteerd.
Maar ook fysieke blokkades, ontstekingen of infecties kunnen we op het spoor komen.

In een persoonlijk 1:1 vervolg consult kijk ik daarna met ieder van jullie individueel verder naar je eigen verhaal.
Spelen deze thema’s ook elders in je leven of gezondheid een rol? Hoe beïnvloedt dit je kinderwens? En wat heb jij nodig om 100% achter je wens te komen staan, op alle niveaus: Zowel fysiek, emotioneel, mentaal én in relatie tot je partner?!

Ook krijgt je vruchtbaarheid een ‘boost’ want tijdens dit consult versterken we met behulp van bio-resonantie de organen die in jouw geval de meeste steun kunnen gebruiken! In de periode na dit consult wissel je samen met je partner datgene uit wat je over jouw persoonlijke scan met elkaar wilt delen en ga je aan de slag met jouw eigen uitkomsten.

Je ontvangt allebei een persoonlijk verslag van de bevindingen. Hierin vind je op basis van jouw persoonlijke scan :

 • Een Voedingslijst afgestemd op jouw specifieke behoeften (wat je wél moet hebben) en sensitiviteit (wat je beter kunt laten staan). 
 • Een overzicht van de belangrijkste belemmerende gedachten- en gedragspatronen die een rol spelen in het verlies van Balans, Vruchtbaarheid of Vitaliteit.
 • Een lijst van ondersteunende Affirmaties afgestemd op jouw persoonlijke aandachtsgebieden, waarmee je deze belemmerende patronen kunt transformeren. 
 • Een lijst van Nutrienten, Vitaminen en Mineralen die jouw gezondheid ondersteunen.
   

Being in Balance Fertility is uniek in zijn soort. Met dit programma kom je met de nieuwste medisch diagnostische technologie in aanraking en heb je al in 1 consult heel veel informatie over jezelf, je fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

De kosten van het eerste consult zijn tot 1 januari 2019 €497

Ik ga er voor om jullie zo goed mogelijk op weg te helpen naar optimale vruchtbaarheid, zodat jullie wens zo snel mogelijk in vervulling mag gaan. 

Als Arts, Being in Balance Coach, Acupuncturist weet ik zeker vanuit mijn ervaring en expertise dat deze stap je ongelofelijk veel waardevolle informatie, inzicht en kennis gaat bieden over jouw persoonlijke gezondheid en vruchtbaarheid. Als Vrouw weet ik hoe sterk het verlangen naar een kind kan zijn, en dat dit maar al te vaak het leven van een koppel ernstig kan gaan beheersen, waardoor de levensvreugde en het plezier in de relatie soms dalen tot ver onder nul. Ook vriendschappen kunnen onder druk komen te staan door een onvervulde kinderwens..want wat voel je als je beste vriendin wél zwanger wordt…? Als Moeder kan ik uiteindelijk beamen dat de vervulling van een kinderwens je leven voorgoed verandert, het mooiste (en het minder mooiste…) in jezelf naar boven haalt, en krachten in je wakker maakt die je niet voor mogelijk hield voordat je een kind kreeg.

Ik wens jullie en jullie kindje de gezondste start die we samen voor mogelijk kunnen houden.  Go for it!

Boek nu een gratis introductie gesprek om je vragen te stellen en jullie VIP sessie te reserveren

En meld je hieronder aan voor de Fertility Checklist.


Dan kun je meteen beginnen met het optimaliseren van jullie vruchtbaarheid!

De Ontdekkingstocht naar Optimale Vruchtbaarheid waar je heel aantrekkelijk van wordt!