fbpx

Being in Balance Fertility VIP Dag!

Being in Balance is een uniek programma dat jullie laat zien wat jullie belangrijkste blokkades zijn die een zwangerschap in de weg zitten én wat jullie kan helpen om deze te doorbreken, zodat de weg naar vruchtbaarheid voor jullie open ligt 

Fysiek

Ontdekken hoe het met jouw gezondheid is

Jouw vitaliteit en vruchtbaarheid verhogen

Ondanks alles toch lekker in je vel zitten

Mentaal

Inzien dat de reden waarom je niet zwanger bent, totaal anders is dan je nu denkt

Erachter komen wat jullie zou kunnen helpen om wel zwanger te worden.

Emotioneel

Echte rust en ontspanning ervaren

De liefde voelen voor je partner

Weer volop kunnen genieten van je (seks)leven

Spritueel

Transgenerationeel Trauma helen

Blokkades in je levenskracht opheffen

Op een diep niveau contact krijgen met het kindje waar jullie van dromen

Met Being in Balance Fertility krijg je

 

  • Direct meer inzicht in jullie vruchtbaarheid – en hoe we deze kunnen verbeteren
  • Waardevolle informatie over je fysieke, mentale en emotionele conditie – hoe gezond ben je écht?
  • Persoonlijke begeleiding en advies – je krijgt mijn jarenlange kennis, expertise en ervaring plus de nieuwste medische diagnostische technologie.
  • Coaching voor jezelf én je relatie  Jullie willen al langere tijd een kindje. Dat kan je relatie flink onder druk zetten. Daarom ondersteun ik jullie ook op relationeel vlak, zodat de intimiteit in je relatie toeneemt en je (weer) ‘zin’ krijgt in elkaar.
  • Uitgebreid verslag van ons traject – dat je er altijd bij kunt pakken.

* Dit programma bevat de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de
interactie tussen lichaam en geest, epigenetica en integratieve geneeskunde.

* We maken gebruik van de allernieuwste technologie en meetapparatuur
op het gebied van integrale diagnostiek

* Gecombineerd met meer dan 20 jaar studie en 12 jaar ervaring in het werken
vanuit een holistische visie op vruchtbaarheid, zwangerschap en geboorte.

Welke stappen gaan we nemen?

 

1. Boek een gratis kennismakingsgesprek en vertel me jullie verhaal. Samen krijgen we helder of ik de juiste persoon ben om jullie verder te kunnen helpen. Het is voor mij belangrijk dat jullie een ‘klik’ voelen met mij en mijn werkwijze. Als ik de indruk krijg dat jullie andere zorg nodig hebben dan die ik bied zal ik dat ook eerlijk zeggen.

2. Plan jullie Being in Balance VIP dag! Gedurende deze dag gaan we samen de verschillende puzzelstukjes in kaart brengen.Wat weten we al wel? Wat nog niet? Wat zit jullie in de weg, individueel maar ook als stel. Waar kun je invloed op uitoefenen? Wat moet je gaan accepteren? En welke stappen gaan jullie concreet verder helpen. Op het gebied van voeding, lifestyle, mind-set en ‘self-talk’. Maar ook emotioneel en spiritueel (als je dat belangrijk vindt).

3. We beginnen de dag met het verhelderen van jullie situatie. We bespreken de intake formulieren die jullie hebben ingevuld in voorbereiding op deze dag.
Wat zijn jullie belangrijkste vragen en wensen?

4. De Being in Balance Fertility Healthscan – in een sessie van 3 uur kijken we samen met behulp van de biofotonen technologie naar ieders individuele gezondheid en vruchtbaarheid. Met deze technologie kijk ik naar jullie fysieke, mentale en emotionele conditie. Waar zit jullie kracht? Waar schuilt een mogelijke oorzaak van de onverklaarde onvruchtbaarheid?
Je ontvangt een werkboek en een verslag van de scan. Ik stel voor ieder een voeding- en suppletie advies op maat samen en we kijken samen naar  beperkende gedachte patronen die teveel energie kosten en de ondersteunende affirmaties die je kunnen helpen om deze patronen te doorbreken.

(H)eerlijke lunchbreak en wandeling

5. In de middag volgt een 1:1 sessie voor ieder van jullie afzonderlijk waarin je een behandeling krijgt met Acupunctuur en Hartcoherentie counseling. Ik check jullie wervelkolom en zenuwstelsel en met behulp van inzichten uit de Chinese Geneeskunde, Gelaatsdiagnostiek en Coaching ga ik door met het opsporen en behandelen van mogelijke blokkades.

6. Afsluitend bespreken we de dag samen na.

EXTRA!

* 1 week later hebben we contact via ZOOM en bespreken we jullie ervaringen met de oefeningen, vragen, en voortgang.

* Als deelnemers van de VIP dag krijg je toegang tot het Online Progranma Vitaal Vruchtbaar. Hierin vind je alle oefeningen en informatie terug die ik met je deelde tijdens de VIP dag.

* Ook ontvangen jullie een exemplaar van mijn boek Levenskracht – jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht

Prijs op aanvraag. Maak eerst een afspraak voor een kennismaking en ontdek of ik voor jullie de persoon ben waarmee je deze reis aan wilt gaan!

Ervaringen

We twijfelden of we nog een tweede kindje wilden, de eerste zwangerschap, bevalling en kraamperiode was zo pittig geweest, we wisten niet zeker of we dit nog een keer aan durfden te gaan. Het Fertility Traject werd een persoonlijk transformatie traject dat ons leven en onze relatie ingrijpend heeft veranderd. We voelen ons zekerder, fitter en hebben meer vertrouwen in een volgende zwangerschap.

De persoonlijke aanpak, super eerlijke gesprekken, krachtige oefeningen en heldere inzichten uit de scan hielpen ons om ruimte te kunnen maken voor ons persoonlijke tempo; een half jaar later waren we spontaan zwanger!

Ik had al een paar keer een miskraam gehad, en werd daarna niet meer spontaan zwanger. Nu gingen we voor IVF. Ik kwam met fysieke klachten bij Nienke na de eerste eicel-punctie. Tijdens die eerste acupunctuur sessie raakten we in gesprek over mijn jeugd. Oude familie patronen en blokkades uit mijn jeugd bleken grote invloed te hebben op mijn vruchtbaarheid. Dit werd heel duidelijk door de Being in Balance scan bevestigd. In een persoonlijke sessie kreeg ik vervolgens inzicht in de manier waarop ik dit los kon laten. De week erop was de terugplaatsing. Het was meteen raak.We zijn nu 3 maanden zwanger!

Zijn jullie serieus geïnteresseerd en willen jullie ontdekken hoe ik jullie kan helpen,
boek dan nu jullie gratis Fertility Kennismakingsgesprek

Vertel me jouw kinderwens verhaal, en ik beantwoord je in een persoonlijke email.

Wil je liever via de mail jouw vraag met me delen? Vul dan onderstaand formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.