fbpx

Als je beseft dat je geboren bent om jouw leven en talent te leven

Met liefde en plezier

 

Wij kunnen zo veel betekenen voor de lange termijngezondheid van onze kinderen, en daarmee van onze wereld. Wij kunnen onze kinderen zoveel geven als wij zélf gezond zijn als we zwanger worden, zwanger zijn en bevallen. Als we als moeder ‘Zen’ kunnen blijven in alle hectiek en zelfs als het nog niet lukt om moeder te worden.
Als we in contact blijven met onze dromen en onze ‘missie’ kunnen volbrengen.

Toen ik me realiseerde dat ik mijn kinderen maar 1 keer een optimale start kon bieden veranderde mijn leven en werk volkomen.

Ik liet een gezondheidszorg systeem los dat ongezond was voor mij, mijn leven, en dat van mijn dierbaren.

Ik omarmde mijn lichaam, geest en ziel, mijn passie voor jouw gezondheid en die van jouw dierbaren.

Want jij bent belangrijk! Jouw gezondheid is van grote waarde. Voor jou, voor jouw dierbaren en voor de wereld. 

Met gezondheid bedoel ik niet de afwezigheid van ziekte, maar de aanwezigheid van bezieling en levenskracht die uit je ogen straalt. Een bruisend ‘aanwezig kunnen zijn’ bij wat je doet en meemaakt, omdat je vanuit een diepere verbinding met jezelf, je lichaam, de aarde, de kosmos en de mensheid lééft.

Het is mijn missie om jou te laten stralen. Met hart en ziel.
Om jouw talent voor vruchtbaarheid tot bloei te zien komen.
In alle vormen die er voor jou bedoeld en mogelijk zijn.

Mijn naam is Nienke Stoop.

Ik ben Arts, Acupuncturist, Hartcoherentie Trainer en Being in Balance Coach.
In mijn praktijk voor Integrale – Positieve Gezondheid help ik je om te ontdekken waarom het je niet lukt om zwanger te worden en hoe dat wellicht wel zou kunnen lukken. Ook help ik vrouwen die wel zwanger zijn, maar met (ernstige) fysieke of emotionele klachten en/of angsten kampen, op een gezonde en ontspannen manier hun zwangerschap te beleven. 
Vanuit een holistische visie help ik je om jouw vorm van optimale gezondheid te ontdekken en te leven zodat je afscheid kunt nemen van Burn Out, ‘Overwhelm’, ‘de Overgang’ of andere (onbegrepen) chronische klachten.

Ik was een zeer ambitieuze student Geneeskunde. Na mijn studie nam ik mijn werk als SEH arts (op de spoedeisende hulp) serieus en ging ik er vol voor. Maar na mijn zwangerschap, toen mijn zoontje te vroeg én te klein voor zijn leeftijd ter wereld kwam, begon ik me af te vragen of mijn werkomgeving wel zo gezond was geweest. Voor mezelf, voor mijn collega’s en vooral voor mijn ongeboren kind.

Ik realiseerde me dat ik tijdens mijn studie wel veel had geleerd over ziekte… maar bijzonder weinig over gezondheid en het verbeteren ervan.

Ik keek naar mijn zoontje en wist diep vanbinnen dat ik te veel van mezelf had gevergd door avonden en nachten door te werken voor de gezondheid van anderen, terwijl hij in mij slechts 1 kans had op de gezondste start van zijn leven.

Ik wilde dat mijn volgende zwangerschappen anders zouden verlopen, mijn kinderen de allerbeste start kunnen bieden die ik voor mogelijk kon houden. En ik wilde er voor mijn kinderen kunnen zijn, ipv 60 uur per week werken.

15 jaar geleden stopte ik met werken in het ziekenhuis en begon mijn reis door Body&Mind, op zoek naar oeroude kennis én de nieuwste innovaties in gezondheid. Van Chinese Geneeskunde en Face Reading tot HeartMath, Healing en Being in Balance Coaching. Ik gebruikte mezelf als proefpersoon – ondervond alles eerst zélf – voordat ik het begon toe te passen op anderen in mijn praktijk. Zo groeide mijn expertise als specialist integrale gezondheid én kon ik leren om er als moeder voor mijn kinderen écht te zijn.

Ik geloof in de kracht van positieve intenties. In durven dromen. In je eigen weg volgen, ook als dat niet altijd makkelijk is en je daarvoor innerlijke weerstanden en belemmerende overtuigingen moet transformeren.

 

Doordat ik leer om er voor mezelf te zijn, kan ik er voor mijn kinderen zijn.
Door mijn energie te managen en dagelijks goed voor mijn fysieke en geestelijke gezondheid te zorgen, leer ik hoe ik mijn vitaliteit kan laten toenemen. Hoe mijn hart zich verder kan openen.

En zie ik hoe mijn droom langzaam maar zeker uitgroeit tot een reëele werkelijkheid.

Mijn hart ligt bij de gezondheid van (wens)moeders.
Jullie zijn de spil van onze samenleving, de leiders van de toekomst.
Ik geniet er van om mijn passie en kennis over gezondheid met jou te delen.
Samen een gezonde wereld te creëeren, 1 baby, 1 moeder per keer!

Daarom bied ik persoonlijke, integrale zorg én coaching die aansluit bij het proces van transformatie en persoonlijke ontwikkeling waar je als (aanstaande) moeder in zit.

Zodat jij tot bloei kunt komen terwijl jouw kind opgroeit tot een evenwichtig, gezond mens.

Daar kun je vandaag nog mee starten, het begint bij jou…

 

Stichting de Geboortenis zet zich in voor een optimale en liefdevolle start voor alle kinderen en hun ouders in de eerste 1000 dagen van hun leven samen. Als een van de oprichters ben ik sinds 2010 verbonden aan dit initiatief dat Holistische zorg van kinderwens tot ouderschap ondersteunt.

Ik was heel dankbaar dat ik zwanger was geworden maar voelde me zo slecht. Ik dacht vaak ‘Hoe kom ik die 40 weken door?’ Dat ik zo veel fitter ben geworden, vond ik echt heel erg fijn. Daardoor heb ik veel meer van mijn zwangerschap kunnen genieten en kijk ik nu met een goed gevoel terug op de geboorte van mijn zoon.

Lillian

Interview met Suzanne Beukema over de 3 belangrijkste oorzaken van onvruchtbaarheid waar niemand het over heeft. (20 min.)

“Grote Inzichten, Totaal Onverwachts”

“Een ontmoeting met Nienke Stoop is écht een verademing. Zij werd geïntroduceerd als ‘Doctor Love’, en ik had geen idee wat ik daarbij moest verwachten. Maar wat ik van haar kréég was echt de beste Face Reading die ik ooit mocht ontvangen. Hoe zij, zeg maar, alles weet terug te geven, met alle kleine dingetjes die zij in je gezicht ziet, ja dat heb ik eigenlijk nog niet eerder ontmoet. Hoewel mijn gezicht al wel eerder is gelezen door behoorlijke professionals. Wat mij betreft een enorme aanrader om je gezicht te laten lezen door Nienke, het helpt je enorm verder.” 

Nathalie Bouts

“Nienke Stoop has the personal touch and compassion we all desire in healing.”

I began reading and studying Chinese Face Reading last summer and decided I needed a reading for myself.  I initially choose Dr. Stoop because, well, she looked like me! We were amused at the common backgrounds we discovered at my first reading.  

I had been feeling “stuck “in my life, career and family.  I hoped a reading would give me a different perspective.  It was amazing!  Dr. Stoop was the perfect choice for this very personal insight for me.  She uses the tool of Chinese Face Reading along with her deep and varied knowledge of people to help them see their “Best Face.” 

I came out of the session (skype) feeling lighter and more free than I had in months.  Shortly after the session I was moving forward in career paths and family relationships.  

Oh!, and yes, my face changed!  The next morning my lips were soft and filled out, not thin and pale.  I was so surprised I sent a photo.

I am looking forward to the next session!

Dr. Maria Coffman, USA

D.O., C-N.M.M.-O.M.M. , HandsOnHealthDO.com

Wil je weten wat ik voor jou / jullie kan betekenen?

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.