Over Mij

Mijn naam is Nienke Stoop. Ik ben Arts, Acupuncturist, Hartcoherentie Trainer en Being in Balance Coach. In mijn praktijk voor Integrale – Positieve Gezondheid help ik je om optimaal gezond en met voldoening in het leven te staan. Wat mij bezielt om dit werk te doen lees je in dit uitgebreidere verhaal. In het kort:

Ik was een ambitieuze student Geneeskunde. Na mijn studie nam ik mijn werk als EHBO arts serieus en ging ik er vol voor. Maar na mijn zwangerschap, toen mijn zoontje té vroeg en té klein voor zijn leeftijd ter wereld kwam begon ik me af te vragen of mijn werkomgeving wel écht gezond was geweest. Voor mezelf, voor mijn collegas en bovenal voor mijn ongeboren kind.

Ik realiseerde me dat ik tijdens mijn studie veel had geleerd over ziekte…maar bijzonder weinig over de optimalisatie van gezondheid.

Ik keek naar mijn zoontje en wist diep van binnen dat ik teveel van mezelf had gevraagd door avonden en nachten te werken voor de gezondheid van anderen, terwijl hij in mij slechts 1 kans had gekregen op de gezondste start van zijn leven. 

Wij kunnen zoveel betekenen voor de lange termijn gezondheid van onze kinderen, en daarmee van onze wereld. Wij kunnen onze kinderen zoveel geven als wij zélf gezond zijn als we zwanger worden, zwanger zijn en bevallen. Als we als moeder ‘Zen’ kunnen blijven in alle hectiek. Als we in contact blijven met onze dromen en onze ‘missie’ kunnen volbrengen.

Ik wilde er kunnen zijn voor mijn kinderen. Ik wilde dat mijn volgende zwangerschappen anders zouden verlopen. Ik wilde mijn kinderen de beste start kunnen bieden die ik voor mogelijk kon houden.

10 jaar geleden stopte ik met werken in het ziekenhuis en begon mijn reis door Body&Mind, op zoek naar oeroude kennis én de nieuwste innovaties in gezondheid. Van Chinese Geneeskunde en Face Reading tot HeartMath en Being in Balance Coaching. Ik gebruikte mezelf als proefpersoon – ondervond alles eerst zélf – voordat ik het begon toe te passen op anderen in mijn praktijk. Zo groeide mijn expertise als specialist integrale gezondheid én kon ik leren om er als moeder voor mijn kinderen écht te zijn.

Ik geloof in de kracht van positieve intenties. In durven dromen. In je eigen weg volgen, ook als dat niet altijd makkelijk is en je daarvoor door innerlijke weerstanden en belemmerende overtuigingen heen moet breken.

Omdat Integriteit en bezieling loont.
Omdat de dingen doen waar je hart ligt  gelukkig maakt en energie geeft.
Omdat je op die manier de grootste impact hebt.
Significant bent door de waarde die je toevoegt aan het leven van ánderen.
Zo ontstaat ware gezondheid  – ware zelf liefde.

Doordat ik leer om er voor mezelf te zijn, kan ik er voor mijn kinderen zijn.
Door mijn energie te managen en mijn gezondheid dagelijks een boost te geven leer ik hoe ik mijn vitaliteit  kan laten tóenemen.
Hoe mijn hart zich verder kan openen.
En zie ik hoe mijn droom langzaam maar zeker uitgroeit tot een reëele werkelijkheid.

Mijn hart ligt bij de gezondheid van (wens)moeders.
Jullie zijn de spil van onze samenleving, de leiders van de toekomst.
Ik geniet er van om mijn passie en kennis over gezondheid met jou te delen.
Samen een gezonde wereld te creëeren, 1 baby, 1 moeder per keer!

Daarom bied ik hier persoonlijke, integrale zorg én coaching die aansluit bij het proces van transformatie en persoonlijke ontwikkeling waar je als (as) moeder in zit.

Zodat jij tot bloei kunt komen terwijl jouw kinderen opgroeien tot evenwichtige, gezonde mensen.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten! Wees welkom bij:

Being in Balance Fertility – Optimaal gezond Zwanger worden

Zen Mama – Voor Moeders met een Missie

Being in Balance – Awaken your Potential

Lotus Coach&Consult – Positieve Gezondheid met behulp van Acupunctuur en Hartcoherentie Coaching

Workshops – Hartcoherentie, de stress reductie techniek waar je van gaat strálen!

Heb Preventief Meer Lief! Een introductie in de drie pijlers van Integrale Gezondheid: Voeding, Adem en Liefde.
Ontvang gratis een serie lessen die jou helpen om met meer liefde in het leven te staan.
Zodat je meer energie hebt en stráált. Van binnen uit!

Contactformulier

6 + 6 =

Meer Informatie

Hartelijk dank voor je interesse! Ik zie uit naar je vraag. Je mag me ook bellen op onderstaand nummer. Tot ziens! Hartelijke groet, Nienke

Address: Gaikhorst 2, Warnsveld

Phone: 06-42323202