fbpx

Natuurlijk wil je ook je eigen leven houden na de komst van je kindje.
En daarom ga jij straks weer aan het werk.
Maar…

 

Hoe houd je alle ballen in de lucht? Hoe behoud je een gezond evenwicht tussen kind(eren), gezin, relatie en jouw Missie?

De kwaliteiten die jij hebt ontwikkeld in de zwangerschap kun je vóór je laten werken in deze fase van je leven.

Met kinderen is het leven nooit meer zoals het was daarvoor. Aller verandert met de komst van je kindje. En pas als het er ís, weet je hóe je leven zal veranderen! Het is iets waar je je niet op voor kunt bereiden…

 

En elk kind is ánders.

Mijn eerste kindje sliep steevast 1,5 uur per slaapje als baby. Toen nr 2 geboren was dacht ik dus dat ik mijn afstudeerscriptie kon schrijven tijdens de slaapjes. Sessie van 1,5 uur per keer. Grote frustratie toen bleek dat deze zoon met 45 minuten alweer wakker was, en mijn werk-schema al snel spaak liep..

 

In de zwangerschapsbegeleiding heb je meer geleerd over ‘meeveren’, emotie regulatie en het opbouwen van kracht en vitaliteit.

Nu komt het er op aan om alle skills aan te wenden voor een vloeiende voortzetting.

Dat dit gaat met ‘ups and downs’ zal elke moeder beamen. Maar des te meer je kan varen op de flow, je intuïtie leert te vertrouwen en duidelijke grenzen kunt aangeven, des te groter jouw energie reserves. 

Zen Mama @Work gaat over het optimaliseren van jouw omstandigheden en persoonlijke mogelijkheden.

Zodat jij vanuit je talent met ontspanning kunt werken én leven.

Genietend van je gezin én jouw missie.

In overleg met je werkgever kunnen we een Being In Balance traject voor je organiseren waarin je in 5 sessies van 2 uur intensieve begeleiding krijgt naar optimale inzet van jouw talent in de organisatie waarvoor je werkzaam bent. Sommige bedrijven hebben speciale ‘potjes’ hiervoor mbv subsidies voor ‘Duurzame inzetbaarheid’. Vraag jouw werkgever hier naar!

Ben je een ZZP-er? Dan is er ook de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding en ‘Intervisie’. De kosten van deze coaching zijn aftrekbaar als professionaliseringskosten voor jou (en jouw onderneming). 

Heb je nog geen keuze gemaakt? Maar overweeg je aan de slag te gaan met een eigen bedrijf? Een gezonde, fitte start is dan van belang. 

Zen Mama@Work 

Zen Mama @Work Traject voor een periode van 3 maanden: 

Diagnostiek, Detox, Behandeling en Groeiproces waarin jouw authentieke kracht vrijkomt en jij kunt neerzetten in de wereld waarvoor je gekomen bent!

Ik maak hierbij gebruik van:

Acu-Heart Counseling/Coaching
Acupunctuur
Hartcoherentie Technologie
Being in Balance Technologie

Je ontvangt daarnaast:
Voedingsadvies op Maat
Suppletie Advies op Maat
Een Werkboek
De Verslagen van Being in Balance Scans op USB stick

Prijs op aanvraag, boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor meer informatie.

Contactformulier

1 + 2 =

Meer Informatie

Hartelijk dank voor je interesse! Ik zie uit naar je vraag. Je mag me ook bellen op onderstaand nummer. Tot ziens! Hartelijke groet, Nienke

Telefoon: 06-42323202