fbpx
levenskracht

 

Vanaf het moment van samensmelting, toen jouw moeders eicel en de miljoenen zaadcellen van je vader in een wervelende dans tot een hoogtepunt kwamen en de tijd letterlijk even stil stond, sinds dit allereerste begin is er een blueprint in jouw cellen geweven….

IN VERWACHTING van een 2e druk…

Na 9 maanden schrijven en 3 maanden ‘kramen’ werd op 11 mei 2021

Een Boek en jouw ‘Blueprint voor Bliss’ geboren…

Iets meer dan een jaar later is er dan nu een 2e druk!

19 juli 2022 

Jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht

Jouw eerste duizend levensdagen bevatten de sleutels tot het ontsluiten van jouw unieke levenskracht.
Hoe mooi of moeizaam ze ook zijn geweest. 

In het verhaal van jouw eerste dagen ligt het potentieel voor vitaliteit, vruchtbaarheid en levensgeluk
dat jij in dit leven tot je beschikking hebt.

Jouw Blueprint voor Bliss. 

Levenskracht, jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht

Levenskracht, jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht – Boek en Audio Edition

Nienke Stoop nodigt je uit om

  • Je gekoesterd te voelen
  • Aha-momenten te beleven

  • Die doorbraak te ervaren waar je al zo lang naar zoekt

  • Nieuwe levenskracht op te doen

  • Het goud in jouw eerste 1000 dagen te ontdekken!

Laat ik beginnen met te melden dat ik het boek in een keer heb uitgelezen, ik vind de benadering van mijn collega Nienke zo verfrissend dat ik direct gegrepen werd door haar heldere uitleg, prachtige metaforen en hoe zij je meeneemt op een ontdekkingsreis in je zelf.

In mijn 40 jaar als holistisch arts dacht ik wel het meeste te hebben gelezen over hoe wij vanaf onze geboorte en zelfs ervoor beïnvloed worden, mede doordat wij geen filter hebben en ons onderbewustzijn ongefilterd alles opneemt en registreert als waar.

De meesten van ons groeien op in een omgeving van onwetendheid, en realiseren niet dat deze onwetendheid van onze opvoeders ertoe leidt dat we geprogrammeerd worden om niet onze krachtige zelf te zijn maar een schaduw van ons potentieel en dat gaat al millennia zo.

Door de uitleg van de impressies die in ons zijn opgeslagen, beginnen we met stap voor stap te begrijpen dat wij alles kunnen omdraaien en terug kunnen naar wie wij in oorsprong bedoeld zijn te zijn.

Deze shift in perceptie opent de deur naar je zelf en je grootsheid.

Wanneer wij ‘shiften’ naar ons potentieel reageert onze omgeving en worden wij of ondersteund en gezien als wie we werkelijk zijn of de omgeving probeert ons vast te houden in de persoon die wij dachten te zijn. 

Jezelf worden, vereist moed om door de barrières heen te breken die in ons zitten en in onze omgeving, echter wanneer wij weten wat mogelijk is, zijn deze uitdagingen juist een uitnodiging om meer in onze kracht te stappen omdat wij nu weten dat wij geboren zijn om liefde, geluk, bliss en eenheid te ervaren i.p.v. de afgescheidenheid die wij gewend zijn waar te nemen door onze programmeringen en impressies.

Dit boek was voor mij helder, verfrissend en inspirerend en een aanrader voor eenieder die meer uit het leven wil halen en wil begrijpen waarom je potentieel ontluiken op zoveel weerstand stuit in ons en om je heen.

Zoals een wijze vrouw eens zei: “I cannot promise you it will be easy, but I can promise you it is worth it!” Ik sluit me daar graag bij aan en aan Nienke zeg ik, jij bent geboren om mensen wakker te schudden en hen de spiegel voor te houden, ga zo door, ik kijk uit naar jouw volgende boeken.

Chapeau

Roy Martina

Holistisch Arts

In de Media

In gesprek met

Marieke van Dijk 

Kairos Consultancy 

 

Over het ontstaan van het boek Levenskracht en het goud dat verscholen ligt in onze eerste 1000 dagen.

Lees het complete artikel in The Optimist van april/mei 2021