fbpx

Er komt een moment waarop het pijnlijker is om in de knop te blijven,  

dan om open te barsten 

– Anaïs Nin

  

Je voelt dat iets ‘niet klopt’. Toch ga je door. Want je hebt geen zin in gedoe.
Maar wat als het zo echt niet langer gaat?

Je bent je de laatste tijd steeds slechter gaan voelen. Je hebt je ziek gemeld, of ligt elk weekend (met hoofdpijn) plat.
Je hebt ‘reguliere’ of ‘complementaire’ middelen geprobeerd om van je klachten af te komen, maar de ware oorzaak blijft onduidelijk.

Waar je klachten werkelijk vandaan komen, en wat jij nodig hebt om een verandering door te maken die je écht verder brengt, dat wil je graag weten. Want je wilt verder met je leven!

Je voelt dat er verandering moet komen in je situatie. Maar je voelt ook weerstand.
En je weet niet wat je daarmee aanmoet.

Wat als ik je vertel dat deze weerstand die je nu voelt normaal is?!
Dat dit erbij hoort?

Wat als ik je vertel dat dit gevoel van weerstand je iets zegt over de energie en inspiratie die je aan het opbouwen bent om de stap te kunnen zetten die nodig is voor de verandering waar je al zo lang naar verlangt?

Omdat de tijd er rijp voor is.
Omdat jij er aan toe bent.
Omdat het leven je hiertoe uitnodigt.

Jij bent aan zet, om een verandering in gang te zetten. En je kunt vandaag beginnen, door je in te schrijven voor: 

7 gratis lessen in Positieve Gezondheid waar je van gaat strálen.

 

“Verandering komt vanuit een Crisis of vanuit Inspiratie”  

 

Being in Balance® wordt door velen beschouwd als een van de krachtigste coachingsvormen die op dit moment in de wereld beschikbaar zijn. Geen coaching vorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot in de kleinste details.

Als gecertificeerd Being in Balance® Coach help ik je om helder inzicht te krijgen in de dieper liggende oorzaken van de klachten die je nu in je leven ervaart. Thema’s die al sinds je allerjongste levensjaren in jouw lichaam en leven een rol spelen komen aan het licht. Samen kijken we waar in jouw fysieke systeem krachtbronnen én energie-lekken schuilen. Je leert om je gezondheid actief bij te sturen met voeding, supplementen, de juiste mind-set, stress-regulatie technieken en nog veel meer. Alles precies op maat.

Met de Oberon Pathfinder, innovatieve diagnostische techniek, krijgen we helder wat Jíj nodig hebt.
Iedere persoon is namelijk uniek.

Je krijgt een eigen behandel en actieplan afgestemd op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele uitdagingen waar jij nú voor staat. 

Als een consult met de Oberonscan voor jou om te beginnen wat spannend lijkt, kun je ook altijd eerst een afspraak maken voor een Intake. Dan kijken we samen wat voor jou het beste ‘plan van aanpak’ is. Hartcoherentie Coaching, Acupunctuur, Being in Balance Coaching, of een combinatie van deze.

Samen komen we tot het beste plan op maat voor jou!

 

Kom terug in je kracht. Ervaar balans. Geniet van je leven!

 

Consulten Integrale Gezondheid

Heb je fysieke klachten en ga je door een persoonlijke transformatie zoals verandering van baan, dreigende burn-out, een scheiding of het verlies van je kinderwens? 

 Wil je deze periode in je leven aangrijpen voor persoonlijke groei en de ontwikkeling van zelfliefde?
Dan ben ik er voor je.

 Tijdens een Intake kijken we naar jouw situatie, klachtenpatroon en vragen. Je vult van te voren een uitgebreide vragenlijst in en ik combineer Westerse en Oosterse diagnostiek om tot een totaalbeeld en advies te komen.

Met de Holististische Healthcheck brengen we vervolgens precies in kaart waar de belangrijkste blokkades en belemmeringen zitten en maken we een persoonlijk plan op maat. Je ontvangt een leefstijladvies, specifieke voedingsadviezen, suppletie advies en een sessie in mind&heart training. Ik maak gebruik van de Oberon Scan, Postural Alignment diagnostiek, Chinese Geneeswijzen, HRV meting/Hartcoherentie. 

Voor diepgaande transformatie is er vervolgens de mogelijkheid om een Being in Balance Traject aan te gaan. Dit wordt  samengesteld uit behandelingen waarin ik de nieuwste diagnostische technologie en het beste van Westerse en Oosterse geneeswijzen combineer met acupunctuur, healing, systemisch werk, leefstijl advies en hartcoherentie coaching.  

Kosten:

Uitgebreide Intake : €197 

Holistische Healthcheck: €797 ( intake, Healthscan, coaching call in de week na de scan)

Incl. werkboek en scan verslag, voedingsadvies op maat, suppletie advies op maat, ondersteunende affirmaties, mind&heart training. (2 sessies)

Persoonlijk Being in Balance Coaching traject (3-6 maanden) op maat: Prijs op aanvraag na een Intake of Holistische Healthscan.

 

“Grote Inzichten, Totaal Onverwachts”

“Een ontmoeting met Nienke Stoop is écht een verademing. Zij werd geïntroduceerd als ‘Doctor Love’, en ik had geen idee wat ik daarbij moest verwachten. Maar wat ik van haar kréég was echt de beste Face Reading die ik ooit mocht ontvangen. Hoe zij, zeg maar, alles weet terug te geven, met alle kleine dingetjes die zij in je gezicht ziet, ja dat heb ik eigenlijk nog niet eerder ontmoet.” 

Nathalie Bouts

Speakers Trainer, SprekersBootcamp

“With special appreciation for

the Being in Balance method


– it is an important part of our evolution –


for it can heal our world!”

 

Bruce Lipton, Phd

Internationally Leader in bridging Science and Spirit