fbpx

Er komt een moment waarop het pijnlijker is om in de knop te blijven,  
dan om open te barsten 

– Anaïs Nin

  

Je voelt dat iets ‘niet klopt’. Toch ga je door. Want je hebt geen zin in gedoe.
Maar wat als het zo echt niet langer gaat?

Je bent je de laatste tijd steeds slechter gaan voelen. Je hebt je ziek gemeld, of ligt elk weekend (met hoofdpijn) plat.
Je hebt ‘reguliere’ of ‘complementaire’ middelen geprobeerd om van je klachten af te komen, maar de ware oorzaak blijft onduidelijk.

Waar je klachten werkelijk vandaan komen, en wat jij nodig hebt om een verandering door te maken die je écht verder brengt, dat wil je graag weten. Want je wilt verder met je leven!

Je voelt dat er verandering moet komen in je situatie. Maar je voelt ook weerstand.
En je weet niet wat je daarmee aanmoet.

Wat als ik je vertel dat deze weerstand die je nu voelt normaal is?!
Dat dit erbij hoort?

Wat als ik je vertel dat dit gevoel van weerstand je iets zegt over de energie en inspiratie die je aan het opbouwen bent om de stap te kunnen zetten die nodig is voor de verandering waar je al zo lang naar verlangt?

Omdat de tijd er rijp voor is.
Omdat jij er aan toe bent.
Omdat het leven je hiertoe uitnodigt.

Jij bent aan zet, om een verandering in gang te zetten. En je kunt vandaag beginnen.

“Verandering komt vanuit een Crisis of vanuit Inspiratie”  

 

Being in Balance® wordt door velen beschouwd als een van de krachtigste coachingsvormen die op dit moment in de wereld beschikbaar zijn. Geen coaching vorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot in de kleinste details.

Als gecertificeerd Being in Balance® Coach help ik je om helder inzicht te krijgen in de dieper liggende oorzaken van de klachten die je nu in je leven ervaart. Thema’s die al sinds je allerjongste levensjaren in jouw lichaam en leven een rol spelen komen aan het licht. Samen kijken we waar in jouw fysieke systeem krachtbronnen én energie-lekken schuilen. Je leert om je gezondheid actief bij te sturen met voeding, supplementen, de juiste mind-set, stress-regulatie technieken en nog veel meer. Alles precies op maat.

Met de Oberon Pathfinder, een innovatieve diagnostische scan die gebruik maakt van biofotonen krijgen we ‘met de snelheid van het licht’ helder wat Jíj nodig hebt.

Iedere persoon is namelijk uniek.
Je krijgt een eigen behandel en actieplan afgestemd op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele uitdagingen waar jij nú voor staat. 

We maken altijd eerst een afspraak voor een gratis kennismaking of intake. Zo leer je mij beter kennen en ontdek je of we de ‘klik’ hebben die nodig is voor een duurzame samenwerking. We kijken dan ook samen wat voor jou het beste ‘plan van aanpak’ is. 

 

Kom terug in je kracht. Ervaar balans. Geniet van je leven!

 

Consulten Integrale Gezondheid

Holistic Health Check

Heb je fysieke klachten en ga je door een persoonlijke transformatie zoals verandering van baan, dreigende burn-out, een scheiding of het verlies van je kinderwens? 

Wil je deze periode in je leven aangrijpen voor persoonlijke groei en de ontwikkeling van zelfliefde?
Dan ben ik er voor je.

Tijdens een Intake kijken we naar jouw situatie, klachtenpatroon en vragen. Je vult van te voren een uitgebreide vragenlijst in en ik combineer Westerse en Oosterse diagnostiek om tot een totaalbeeld en advies te komen.

Met de Holistic Health Check brengen we vervolgens precies in kaart waar de belangrijkste blokkades en belemmeringen zitten en maken we een persoonlijk plan op maat. Je ontvangt een leefstijladvies, specifieke voedingsadviezen, suppletie advies en een sessie in mind&heart training. Ik maak gebruik van de Oberon Scan, Postural Alignment diagnostiek, Chinese Geneeswijzen, HRV meting/Hartcoherentie.
In korte tijd krijg je diep inzicht in je algehele gezondheid, van lichaam én geest. Je hebt een beter inzicht in bepaalde klachten en hoe je deze kunt verminderen. Je gaat meer energie, ontspanning én plezier ervaren.

Voor diepgaande transformaties en doorbraken is er vervolgens de mogelijkheid om een Being in Balance Traject aan te gaan. Dit wordt  samengesteld uit behandelingen waarin ik de nieuwste diagnostische technologie en het beste van Westerse en Oosterse geneeswijzen combineer met acupunctuur, healing, systemisch werk, leefstijl advies en hartcoherentie coaching. 

Jouw persoonlijke ontwikkeling als mens, je gezondheid en vitaliteit én de mate van bezieling die je in het leven ervaart komen op een ander plan te staan. 


Een Being in Balance traject brengt je tot diep in de kern van wie je bent en leert je om vanuit die kern te gaan leven. Met plezier, gemak en flow.

Uit liefde voor jezelf.

 

Kosten:

Uitgebreide Intake : €148 

Holistische Healthcheck: €997
– Intake
– Holistic Healthscan
– 1 Holistic Health coachingsessie incl. acupunctuur behandeling
– zoom call van 30 minuten waarin we kijken naar een passend vervolg 

Incl. werkboek en scan verslag, voedingsadvies op maat, suppletie advies op maat, ondersteunende affirmaties, mind&heart training.

Een gesigneerd exemplaar van Levenskracht, jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht.

Het is ook nu ook mogelijk om een Holistic Health Check als VIP dag te boeken. Je komt dan een dag naar Het Stille Midden waarin we samen in 1 dag  jouw persoonlijke situatie in kaart brengen en een krachtige helende impuls geven.

Persoonlijk Being in Balance Coaching traject (3-6 maanden) op maat: Prijs op aanvraag na een Intake of Holistic Health Check.
Bekijk ook het Mentorship Amplitie
 

 

Waarom ik met veel plezier doorverwijs naar Nienke

Het onderbewuste stuurt zo wat ons hele doen en laten. Van bij de start kruipt daar ook “programmatuur” in, die later op de rit behoorlijk in de weg kan gaan zitten bij het halen van doelen, of het nu in de liefde is, carrière of financiën.

Dat is waar ik dagelijks mensen mee help. En om al het zand tussen de eigen radertjes uit te halen, was ik op zoek naar een expert. Iemand met veel kennis, een groot hart en stevig in de schoenen.

Daar botste ik ook tegen mijn eigen innerlijke glazen plafond, dingen waar ik nét niet bij kon.

Nienke heeft een prettige en stevige manier van aanpakken, een massief kennispakket, aangevuld met accupunctuur en state of the art meetapparatuur. Dat pakket wordt 360° ingezet om te schakelen in de schatkamer van je eigen piramide.

De kriek op de taart is niks, als er een gat in de bodem is waar de slagroom doorheen zakt. Dat gat is gedicht.

Er is een onmiskenbaar gevoel van veiligheid ontstaan waar ik niet eens wist dat er een spanning huisde. Het resultaat van die veiligheid is merkbaar, voelbaar en ontwikkelt zich op de meest zachte en natuurlijke manier door alle facetten van mijn leven heen. Ik zie meer kansen, kan ze lichtvoetiger nemen en optimaliseren. Er is meer excitement en meer rust.

Meer connectie, ook met mezelf.

Truus Druyts

“With special appreciation for

the Being in Balance method


– it is an important part of our evolution –


for it can heal our world!”

Bruce Lipton, Phd

Internationally Leader in bridging Science and Spirit