fbpx

Being in Balance® wordt door velen beschouwd als een van de krachtigste coachingsvormen die op dit moment in de wereld beschikbaar zijn. Geen coaching vorm ter wereld gaat zo snel naar de essentie en is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot in de kleinste details.

Being in Balance® richt zich met zeer geavanceerde technologie, via een body-mind scan van maximaal 10 minuten waarin 90 miljard stresspunten worden gemeten, snel op de kern van de zaak. Zo ontstaat er in korte tijd een beeld waar je in balans bent en waar niet, zelfs tot op DNA niveau.

Being in Balance® Coaches helpen professionals effectief op individuele basis door het vinden en doorbreken van belemmerende patronen en innerlijke saboteurs. We creëren in korte tijd een verhoogd bewustzijn en activeren bronnen voor een betere balans en prestatie. Op deze manier bereiken we gemiddeld een stressreductie van 40% en bereik je op een versnelde manier jouw ‘next level’ van prestatie en vitaliteit.

Bekijk onderstaande video om een eerste indruk te krijgen van Being in Balance®.

Waarom Being in Balance

 

Een keuze voor Being in Balance® heeft de volgende voordelen ten opzichte van conventionele coaching:

 • Resultaat: gemiddeld 40% stressreductie en prestatieverbetering.
 • Effectief: in relatief korte tijd, gemiddeld 5 sessies van 2 uur, wordt je gegarandeerd een betere versie van jezelf.
 • Meetbaar: geen coachingvorm ter wereld is in haar effecten zo goed meetbaar, zelfs tot in de kleinste details, als Being in Balance®. De progressie van de coachee is zichtbaar op het scherm.
 • Voordelig: Being in Balance® is bewust betaalbaar gemaakt zodat het toegankelijk is voor zo veel mogelijke professionals in organisaties. De prijs/kwaliteits verhouding is zeer gunstig.
 • Hoge ‘Net Promotor Score’: met een gemiddelde ‘net promotor score’ van 9,2 geven klanten aan erg enthousiast te zijn over Being in Balance®

“With special appreciation for

the Being in Balance method


– it is an important part of our evolution –


for it can heal our world!”

Bruce Lipton, Phd

Internationally Leader in bridging Science and Spirit

 

Producten

Er zijn verschillende soorten Being in Balance® Coaching producten:

 • Fertility “Tijdens deze duo-scan neem je samen jullie vruchtbaarheid onder de loep en krijg je waardevolle inzichten ter bevordering van je vitaliteit en vruchtbaarheid. Zo sta je samen sterk in je kinderwens en bied je jullie kind de meest optimale start!”
 • Vitality “Maak als vitale en gemotiveerde medewerker het verschil en laadt je fysieke, emotionele, mentale en inspiratieve batterijen op.”
 • Performance “Ontsluit je volledige potentieel, wordt de beste versie van jezelf en breng je performance naar het ‘next level’.”
 • Mobility “Vind je passie en missie en zet vanuit je hart krachtige stappen naar een passende en inspirerende nieuwe werkomgeving binnen of buiten je huidige organisatie”
 • Mental Power “Versterk je mentale weerbaarheid voor topprestaties in ‘moments of truth.”
 • QuickScan “Een ‘low-cost-high speed’ sessie om snel in kaart te brengen hoe je als professional in je vel zit en je bewust te worden van je ‘innerlijke saboteurs’
 • SoulSearching “Een middag voor reflectie en bezinning om weer contact te maken met je innerlijke bezieling als vliegwiel voor je verdere professionele leven.”
   

Neem voor meer informatie over ‘in company’ trajecten contact met mij op dmv onderstaand formulier.

10 + 1 =