fbpx
levenskracht

Ben jij op zoek naar de stilte om bijvoorbeeld jouw retraite te geven, jouw coaching cliënt te begeleiden of gewoon met jouw gezin even helemaal tot rust te komen?

Het Stille Midden 

 

Het Stille Midden is een kleine boerderij op een unieke plek gelegen in een natuurgebied in het oosten van Nederland, omringd door weiland en bos vlakbij de rivier de vecht. De perfect plek om even afstand te nemen, een plek waar het nog STIL is…

Praktische details:

De Boerderij beschikt over twee  2-persoonsslaapkamers en badkamer met douche en wc op de 1ste verdieping.

Op de begane grond is er een 1-persoonsslaapkamer met aangrenzende badkamer met bad, een bibliotheek/behandelruimte, een eetkamer met aangrenzend de keuken en een ruime woonkamer van circa 50m2 met open haard.

Geschikt voor yoga, meditatie, en/of groepstrainingen tot max 12 deelnemers

De omliggende natuur biedt verschillende plekjes om rustig te zitten of in het gras te liggen en te genieten

van het weidse uitzicht

Wat je verder moet weten…  

Het Stille Midden ligt afgelegen aan een zandweg, er is geen afwasmachine, televisie of breedband internetverbinding.
Je wordt hier terug geworpen in de tijd en ontmoet jezelf opnieuw, zonder de ruis en afleiding die er al zo vaak is.
Dit kan confronterend zijn. Maar ook transformerend en helend werken.
Het brengt je terug bij jouw eigen Stille Midden, dat deel van jezelf dat eindeloos en tijdloos is, jouw natuurlijke Levenskracht.

Vision Quest Coaching met verblijf in Het Stille Midden

Het is ook mogelijk om het Stille Midden te huren in combinatie met Vision Quest Coaching. Jouw verblijf begint dan met een deep dive coaching sessie waarna je in de daaropvolgende uren/dagen met jezelf ‘in vision quest retraite’ gaat. Aan het eind van je verblijf spreken we elkaar opnieuw en begeleid ik je in de stappen die jou gaan helpen om dat wat je ervaren hebt te integreren in je dagelijkse leven. Gedurende je verblijf ben ik op afstand verbonden met jouw pad en telefonisch bereikbaar indien nodig.