fbpx

Jullie gezondheid, op alle niveaus, speelt een belangrijke rol als het gaat om jullie kinderwens en de kans op een gezonde, vitale zwangerschap. Maar ook als het gaat om de lange termijn gezondheid van jullie baby!

Alleen, hoe weet je nu of je werkelijk fysiek, mentaal en emotioneel klaar bent voor een zwangerschap?

En welke onbekende factoren spelen wellicht nu nog een rol waardoor zwanger worden maar niet lukt?

Een medisch traject zoomt grondig in op fysieke factoren, maar neemt veel minder tijd voor de mentale en emotionele aspecten, die misschien nog wel van veel grotere invloed zijn. Ik wil je aanmoedigen om voordat je de stap naar een medisch traject waagt, eerst heel goed te kijken naar je gezondheid in de breedste zin van het woord.
Want hoe vaak zie ik niet stellen die al vergevorderd zijn in een IUI of zelfs IVF traject waarbij nog zo veel meer mogelijk is zonder heftige puncties, onderzoeken, toeters en bellen…dan zij wisten..

Leefstijl, voeding, mindset, stress, haast, onzekerheid, chronische (menstruatie) pijn, hormonale disbalans, imprints en belemmerende overtuigingen.. om er een aantal te noemen…Ik help jullie om al deze factoren in kaart te brengen. Overzicht te krijgen met behulp van geavanceerde diagnostische middelen én jullie eigen intuïtie en wijsheid. Als een Medical Detective ga ik samen met jullie aan de slag om alle puzzelstukjes op tafel te krijgen.

Ik help jullie om vervolgens met behulp van effectieve methoden en oefeningen in korte tijd enorme stappen te zetten.
De belemmeringen achter je te laten en vitaal zwanger te worden.

Want zwanger worden is pas het begin! Dan volgen er nog 9 maanden, een bevalling, kraamtijd, de eerste 2 levensjaren van je baby.. stuk voor stuk fases met nieuwe uitdagingen, kansen en momenten die jou en je leven diepgaand zullen veranderen. Ik wil je uitdagen om ook daar al bij stil te staan.
Want als jij compleet wordt uitgehold door de stress rondom je kinderwens en je wordt vervolgens zwanger, hoe ga je dan van die periode genieten? Als je fysiek al bent uitgeput nog voordat je baby 4cm groot is, hoe kom je dan de rest van je zwangerschap goed door? Hoe kun je dan vanuit kracht en zelfvertrouwen jullie kindje baren, voeden en opvoeden?

Te makkelijk stappen we hier als samenleving overheen. Te vaak worden klachten in de zwangerschap weggewuifd als ‘dat hoort erbij’ en ‘na alles wat ik heb moeten doorstaan om zwanger te worden neem ik dit voor lief’. Zonder door te hebben dat dit consequenties heeft voor jou, je partner, jullie relatie en boven alles voor jullie kindje. Tot op hoge leeftijd aan toe!

Als jij je kinderwens werkelijk serieus neemt, er alles voor over hebt om gezond zwanger te worden en wilt dat dit ook echt in 2023 gaat gebeuren, neem dan nu het heft in eigen hand. Wacht niet op een verwijsbriefje van de huisarts, een afspraak bij de IVF kliniek of een ‘wonder’.

Wil je weten hoe ik je hier bij kan ondersteunen en wat een Holistic Health Check bij kinderwens inhoudt?

Maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik wens je een super vruchtbaar 2024!

De Ontdekkingstocht naar Optimale Vruchtbaarheid waar je heel aantrekkelijk van wordt!

Fertility Checklist

Wil je een eerste stap zetten naar meer bewustzijn over wat jij kunt betekenen voor de gezondheid van jezelf en je kindje?

Download dan gratis de Fertility Checklist en ontvang mijn tips:

  • Voor een gezonde start van jouw moederschap én het leven van je kindje.
  • Voor het doorbreken van belemmerende overtuigingen die een gezonde zwangerschap in de weg staan
  • Voor een sprankelende relatie, het fundament van jullie toekomstige gezin.