fbpx

Twee stemmen…

In ieder van ons zijn twee stemmen aanwezig. De stem van de ‘Survivor’ – dat deel van ons dat ons al een levenslang helpt om overweldigende situaties het hoofd te bieden en letterlijk te overleven.
De andere stem is die van de ‘Thrivor’ – ons ware zelf dat gekomen is om het leven te léven, er van te genieten. Te groeien en tot bloei te komen. Om vrucht te dragen, op wat voor manier dan ook.

Waar ons overlevingsmechanisme vooral oog heeft voor de korte termijn en kortstondig geluk op 1 zet, is ons ware zelf gericht op de lange termijn, onze bestemming en wat ervoor nodig is om deze te bereiken.

Er zijn vele wegen die naar onze bestemming leiden. Korte wegen, omwegen, zware wegen, lichte wegen. Elke route kent zijn eigen uitdagingen. De keuze is aan jou hoe je jouw weg wilt gaan.
Met je hoofd – je overlevingsinstinct – en je blik op oneindig?
Met je hart – je ware zelf – als leidraad en kompas?
Met je buik – je oerverlangen – jouw levenskracht?

Of door gebruik te maken van hoofd, hart én buik?

Er gaat een verhaal over drie steenhouwers die gevraagd worden naar hun werk.
De eerste zegt ‘ik hak stenen’.
De tweede zegt ‘ik bouw een kathedraal’.
De derde zegt ‘ik breng de hemel op aarde’.

Allemaal hebben ze in zekere zin gelijk. De intentie waarmee zij hun werk doen maakt het verschil.

Welke grotere visie heb jij voor jezelf en het leven dat je wilt leiden op aarde?

Hoe kun je datgene wat je diep van binnen drijft weer gaan voelen en verbinden met je hart en handen?
Hoe kun je jouw overlevingstalenten benutten voor de vervulling van jouw verlangens?

Levenskracht is niet alleen een boek over jouw eerste 1000 dagen en hoe deze van invloed zijn op de vervulling van jouw bestemming. Levenskracht is ook een uitnodiging om die bestemming – de grotere visie van je leven – te gaan herkennen en te verbinden met jouw aangeboren vitaliteit.

Ieder mens is uniek. De ontdekking van jouw unieke verhaal en het potentieel dat daarin verscholen ligt opent deuren naar een dieper gevoel van gezondheid, vitaliteit en levensgeluk. Jouw vruchtbare potentieel kan zo tot bloei komen ongeacht je leeftijd of ambities.

Maak kennis met het boek Levenskracht – jouw eerste 1000 dagen in een nieuw licht – tijdens de live boekpresentatie op vrijdagavond 17 februari in mooie dingen winkel ‘Over the Rainbow’ in Oisterwijk!

  • Word je bewust van jouw eerste 1000 dagen en de magie die erin verscholen ligt.
  • Maak kennis met jouw bestemming.
  • Ontdek de oorsprong van oude patronen die je leven dagelijks beïnvloeden en hoe je deze in jouw voordeel kunt laten werken.
  • Herstel het contact met jouw aangeboren talent voor plezier – want jouw plezier, dat doet er toe!

    Lees alvast gratis het eerste hoofdstuk voordat je naar de lezing op 17 februari komt! Door onderstaand formulier in te vullen ontvang je daarnaast ook aanvullende informatie en updates met een aanmeld formulier voor de lezing.

 

Lees nu mijn boek ‘Levenskracht’!